Nieuwe Dames- en Meiden Sponsor voor VDZ,

Met gepaste trots presenteren conStabiel en VDZ Hogerop haar drie jarig verbintenis voor de sponsoring van zowel de dames als de meiden teams van VDZ.

Maurice Geerdink directeur van conStabiel heeft een duidelijke visie waarom het snel groeiende bedrijf uit Velp juist de Dames en Meiden afdeling van VDZ wil sponsoren. Meer meiden interesseren voor de techniek en het kiezen van een technische studie is de gedachte achter de sponsoring.

conStabiel even voorstellen:

conStabiel is een jonge en frisse bouwadvies onderneming uit Velp. Zij onderscheiden zich door totaal oplossingen voor haar klanten. Met 20 gedreven bouwspecialisten heeft conStabiel alle expertise in huis. Korte lijntjes, snel schakelen en één aanspreekpunt voor klanten staan aan de basis van kwaliteit en het succes van conStabiel.

Waarvoor kunt u o.a. bij conStabiel terecht:

  • Volledige technische uitwerking van uw bouwplan
  • Constructief- en bouwkundig advies
  • Brandveiligheid
  • Duurzaamheid
  • Bouwbegeleiding en Bouwtoezicht.

En natuurlijk nog veel meer, maar daarvoor verwijzen we graag  naar www.constabiel.nl . Maurice timmert behoorlijk aan de weg met zijn bedrijf conStabiel en we zijn er als VDZ dan ook best trots op dat dit soort jonge groeiende bedrijven zich verbinden aan VDZ. Welkom Maurice en Welkom conStabiel!

De sponsoring:

De sponsoring en het bijbehorende kledingpakket voor de dames en meiden is tot stand gekomen in nauwe samenwerking en co-sponsorschap met 100% Voetbal uit Arnhem. De komende drie jaar zien de Damesteams er weer tiptop uit en zijn alle meidenteams van VDZ voorzien van Hoodies. We hebben gekeken naar de wensen van de meiden en de sponsor en de kwamen tot de conclusie dat trainingspakken misschien niet de beste optie is voor de meiden. Hoodies past daar wat ons betreft wat beter bij en om die reden hebben we hier voor gekozen. Nog voor de winterstop zullen we alle team hebben voorzien van de Hoodies en lopen ook alle meidenteams van VDZ er tip en top bij.

 

Met de komst van een nieuwe sponsor verdwijnt er natuurlijk ook één. Na drie jaar hebben de dames afscheid genomen van Hoofdsponsor JeroenTesten. Rest ons natuurlijk om ook Jeroen Westen enorm te bedanken voor zijn bijdrage en inzet de afgelopen jaren.

 

Sponsor uitgelicht

Op deze plek kan een beschrijving en het logo van uw bedrijf staan. Neem contact op over deze sponsormogelijkheid.