Garage Max Kornman tekent nieuw sponsorcontract

Na een geweldig jubileum is er nog meer goed nieuws te melden. Garage Max Kornman heeft een nieuw sponsorcontract getekend. Max Kornman was al langer sponsor heeft ook een verleden als trainer van het derde elftal bij VDZ.

Maar inmiddels is hij al weer jaren eigenaar van dit vakkundige garagebedrijf. Voor al het onderhoud aan uw (bedrijfs) auto, uw APK en schadetaxaties en reparatie van alle merken auto’s bent u hier aan het goede adres. En dit adres is niet moeilijk te vinden. U vindt Garage Max Kornman namelijk tegenover de ingang van sportpark ’t Cranevelt. Voor meer informatie ga naar www.kornmanautos.nl

Sponsor uitgelicht

Op deze plek kan een beschrijving en het logo van uw bedrijf staan. Neem contact op over deze sponsormogelijkheid.