Jeugdsponsoring

Burgers’ Zoo is de hoofdsponsor van de jeugd van VDZ. Op de shirts van alle jeugdelftallen van VDZ (van A t/m F) staat Burgers’ Zoo op de voorzijde gedrukt. Dit geeft een prachtige uitstraling aan de jeugdelftallen van VDZ. Wij zijn dan ook bijzonder blij met Burgers’ Zoo als hoofdsponsor van de jeugd.

Sponsor zelf ook een jeugdteam!
Naast onze hoofdsponsor bieden wij bedrijven de mogelijkheden om jeugdteams te sponsoren. Door het sponsoren van trainingspakken, tassen en inloopshirts kunt u onze teams een fantastische uitstraling geven. Hiermee laat uw bedrijf zien dat u maaschappelijk betrokken bent bij onze jeugd en steunt u de jeugd bij hun sport. Als dat geen verantwoord ondernemen is!

Wat krijgt de potentiƫle sponsor hiervoor?
Sponsoring is vaak gunning doordat het bedrijf een bepaalde binding heeft met de club. Maar sponsoring betekent ook maatschappelijke betrokkenheid. U doet echt iets voor de jeugd. VDZ – Hogerop zorgt voor extra publiciteit. Naast naamsvermelding op kleding worden nieuwe sponsors altijd uitgebreid gepresenteerd in het clubblad De Volharder. Ook zijn er mogelijkheden voor aanvullende reclame reclame-uitingen, zoals een reclamebord langs het hoofdveld. Tenslotte zijn er regelmatig sponsorbijeenkomsten waar u in een prettige sfeer zakelijke contacten kunt opdoen en onderhouden.

Download een overzicht (pdf) van de mogelijkheden voor jeugdsponsoring

Meer informatie over jeugdsponsoring
Voor meer informatie over sponsoring van jeugdteams, neem contact op met:
VDZ Hogerop: vdzhogerop@vdz-arnhem.nl
Evert van Amerongen, 026-4435831

of via de algemene jeugdcoƶrdinator:
Marian Snel, (06) 24 336 832

Sponsor uitgelicht

Op deze plek kan een beschrijving en het logo van uw bedrijf staan. Neem contact op over deze sponsormogelijkheid.